Україна – Бельгія: всі подробиці матчу Євро-2024
Україна – Бельгія: всі подробиці матчу Євро-2024

Україна – Бельгія: всі подробиці матчу Євро-2024

Збірна України з футболу у середу, 26 червня, проведе вирішальний матч групового турніру чемпіонату Європи, який у ці дні проходить у Німеччині. Підопічні Сергій Реброва намагатимуться здобути путівку до плей-оф першості у поєдинку проти Бельгії.

Зустріч приймає стадіон "МХП-Арена" у Штутгарті. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Україна – Бельгія. Початок гри – о 19:00 за київським часом.

ПОЛОЖЕННЯ У ГРУПІ

Усі команди мають по три пункти. При цьому всі збірні, крім України, влаштовує нічия для виходу з групи. Раніше OBOZ.UA представив усі розклади, як команді Реброва вийти до плей-оф.

  • Хто виходить до плей-оф Євро-2024 з третього місця: онлайн-таблиця
Україна – Бельгія: всі подробиці матчу Євро-2024

ДЕ ДИВИТИСЯ УКРАЇНА – БЕЛЬГІЯ

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

Крім того, ефір безкоштовно організовують регіональні канали "Суспільного", доступні у цифровому ефірному телебаченні T2. Коментаторами будуть Вадим Скичко та Роберто Моралес.

Україна – Бельгія: всі подробиці матчу Євро-2024

ПРОГНОЗ НА УКРАЇНА – БЕЛЬГІЯ

Фаворитами зустрічі є бельгійські футболісти. Ставки на їхню перемогу приймаються з коефіцієнтом 1,67. Нічия оцінюється котируванням 4,00. А показники на успіх збірної України сягають рівня 5,00.

СУДДІ НА УКРАЇНА – БЕЛЬГІЯ

Обслуговувати зустріч у полі довірили бригаді арбітрів із Англії, яку очолює досвідчений Ентоні Тейлор. Допомагатимуть йому лайнсмени Гаррі Бесвік та Адам Нанн. Роль четвертого рефері виконає Гленн Нюберг із Швеції.

Україна – Бельгія: всі подробиці матчу Євро-2024

Також на грі буде задіяна система відеоповторів (VAR), за роботою якої слідкуватиме Стюарт Еттвелл.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Сергій Ребров, головний тренер збірної України:

– Бельгія – дуже сильний суперник, перед стартом нашої групи всі розуміли, що бельгійці – фаворити. Але на цьому турнірі все можливо, можна пригадати їхній матч зі Словаччиною. Звичайно, це дуже сильна команда. Ми повинні поважати опонентів, але й думати про свою гру. Дуже важливо для нас зберігати концентрацію. Ми повинні перемогти завтра. Треба знайти баланс, я завжди про це говорю. У нас немає гравців, які лише обороняються чи атакують.

Україна – Бельгія: всі подробиці матчу Євро-2024

Доменіко Тедеско, головний трен збірної Бельгії:

– Контратаки є природною силою збірної України через їхній високий темп попереду з такими футболістами, як Судаков, Мудрик та Довбик. Вони полюбляють контролювати м’яч. Вони мають відчутний відсоток володіння м’ячем у матчах та демонструють хорошу позиційну гру. Вони влаштовували важкі хвилини таким командам, як Англія, Італія, Німеччина. Україна здатна конкурувати на високому рівні з будь-яким суперником.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Україна: Трубін – Тимчик, Забарний, Сваток, Матвієнко, Миколенко – Ярмоленко, Шапаренко, Бражко, Мудрик – Яремчук.

Бельгія: Кастеелс – Кастань, Фас, Вертонген, Теате – Тілеманс, Онана, де Брюйне – Доку, Лукаку, Бакайоко.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader