Значно краще за магазинне: рецепт домашнього морозива від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво
Значно краще за магазинне: рецепт домашнього морозива від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво

Значно краще за магазинне: рецепт домашнього морозива від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво

Цього разу суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати смачнюще морозиво в домашніх умовах.

Для приготування домашнього морозива знадобиться лише три інгредієнти, готується воно дуже просто та швидко, а в результаті в нас вийде справжній смачний пломбір в брикетах.

Щоб приготувати домашнє морозиво, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво узяв:

  • вершки жирні (33%) — 500 г
  • згущене молоко Іриска — 200 г
  • печиво — 100 г

Спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво збиває холодні вершки міксером на середніх обертах до утворення мʼяких піків. Після цього додаємо до вершків згущене молоко та продовжуємо збивати масу до пишності.

У прямокутну форму, застелену харчовою плівкою, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає печиво в один шар, зверху викладає збиту вершкову масута знову накриває її шаром печива.

Відправляємо в морозилку до застигання, а потім розрізаємо морозиво по формі печива. Так у нас вийде смачнющий домашній пломбір у брикетах.

Раніше переможниця та екс-суддя "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська також поділилася рецептом домашнього ванільно-шоколадного морозива. Для його приготування нам знадобиться 250 г білого шоколаду, 450 г жирних вершків, 100 г молочного або чорного шоколаду, 500 г печива та ваніль.

Останні новини України:

Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader