Молоду картоплю можна готувати по-різному: запікати, варити, тушкувати та готувати на вогні. Її можна не чистити перед приготуванням, а просто добре помити.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої молодої картоплі із сиром та ковбасками.
Інгредієнти:
- сир
- соус з цибулею та базиліком
- картопля молода
- майонез
- ковбаски
- спеції за смаком
Спосіб приготування:
1. Молоду картоплю помийте і відваріть до готовності у підсоленій воді.
2. Викладіть на пергамент, притисніть склянкою, змастіть соусом, майонезом та посипте сиром.
3. На верх викладіть ковбаски і відправте в духовку, запікайте до рум'яності сиру та ковбасок.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Зрази картопляні з капустою
- Картопляний салат із соусом айолі
- Картопля з молочним соусом у духовці