Народжені в цей день люди приречені на успіх: нумерологи розкрили секрет
Народжені в цей день люди приречені на успіх: нумерологи розкрили секрет

Народжені в цей день люди приречені на успіх: нумерологи розкрили секрет

Життя залежить від рішень рішень і виборів. Однак астрологи впевнені, що на життєвий шлях можуть впливати такі фактори, як ім’я, знак зодіаку або, зокрема, дата народження. Здавна нумерологи займалися вивченням магічних властивостей чисел.

Дата народження може мати ключовий вплив на те, що відбувається в нашому житті, і на рішення, які ми ухвалюємо. Нумерологи розповіли, як вирахувати цифру долі.

Цифра долі

Аналізуючи дату народження, ми можемо це зробити двома способами. Перший - скласти всі цифри в даті народження. Наприклад, людина народилася 8 липня 1987 року. Розрахунок буде виглядати так: 8+7+1+9+8+7=40 -> 4+0=4. Це означає, що людина має цифру долі – 4.

Не менш важлива і остання цифра в даті народження.

Нуль

Як випливає з самого числа, люди з останньою цифрою "0" у даті народження люблять робити щось із нічого. Вони намагаються бути першовідкривачами в усьому і прагнуть, щоб їх запам’ятали. Вони ставлять пристрасть вище грошей. В особистому житті вони дуже веселі та товариські. Приєднатися до нової групи для них не проблема, тому що їх одразу тепло приймають і люблять.

Один

Одиниця в кінці дати народження говорить про те, що людина прагне бути лідером. Однак вона не йтиме по головах інших заради власних амбіцій. Зазвичай ця людина знає, що робить і не любить просити допомоги у інших. У прагненні бути кращими "одиниці" часто забувають про благополуччя рідних та друзів. Незважаючи на це, на них можна покластися. Вони дуже вірні друзі, які допоможуть у біді.

Два

Люди з двійкою в кінці дати народження не виходять за межі. Вони задоволені роботою в групі і саме в колективі почуваються найкраще. Для них велике значення має проведення часу з родиною та друзями. Вони завжди простягають руку допомоги і вислухають, коли це необхідно. "Двійки" намагаються зрозуміти інших, а не засуджувати їх.

Три

Трійка в кінці дати народження говорить про те, що ці люди дуже енергійні, активні та життєрадісні. Вони рідко скаржаться і завжди в усьому знаходять позитив. Натомість вони часто тікають у світ мрій. Це добрі, відкриті та товариські особистості, яким дещо не вистачає сміливості в ухваленні рішень.

Чотири

Четвірка у даті народження приносить надмірну емоційність. Коли виникає невелика суперечка, ці люди можуть перетворити її на справжню бійку. Вони неохоче змінюють свою позицію. Впертість, наполегливість та амбітність – їхні основні риси.

П'ять

Люди, у яких п'ятірка є останньою в році народження, вважаються абсолютною протилежністю четвіркам. Вони цінують мир більше, ніж захист своєї думки. Через це вони часто пристосовуються до інших і вважають за краще відпустити ситуацію, ніж вступати в суперечки. Вони схильні занадто сильно підпорядковувати себе іншим, що змушує їх забувати про себе та свої потреби.

Шість

Шістка в кінці дати народження означає, що людина любить поговорити. Почати розмову навіть із випадковою людиною в автобусі – зовсім не проблема. При цьому іноді це переходить у схильність до пліткарства та засудження. "Шістки" незамінні у переговорах та є відмінними дипломатами.

Сім

Люди, народжені в день, що закінчується сімкою, сповнені надії. Що б не трапилося, вони вірять, що зможуть досягти своєї мети і завжди знайдуть до неї шлях. Їм винятково щастить, і їх віра в людей зазвичай справджується. Вони цікавляться багатьма речами і постійно прагнуть відкривати нові горизонти.

Вісім

Вісімка в кінці дати народження вказує на людей, які дуже часто стикаються з перешкодами в житті. Вони часто мають проблеми з побудовою стосунків, кар'єрним зростанням і, на жаль, зі здоров'ям. Водночас це сміливі та вірні люди, які готові боротися за свої цінності.

Дев'ять

Люди з дев'яткою в кінці дати народження люблять допомагати іншим. Вони природжені волонтери, здатні віддати бідним усе, що мають. Вони часто відмовляються від власного комфорту заради блага інших. Їх цінують і ними захоплюються.

Найщасливіша дата народження

Згідно з нумерологією, найщасливішою датою в календарі є 7 липня. Тому народжені в цей день приречені на успіх. Доля прихильно ставиться до них і дає йти по життю без особливих проблем.

Це пов'язано з тим, що цифра 7 в нумерології є однією з найщасливіших. Вона символізує знання, сильну інтуїцію та духовність. Сімка поширює добру, привабливу ауру.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які цифри вважають нещасливими в різних країнах і чому.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader