На кордоні з Молдовою виникла величезна черга: "поїздку краще перенести"
На кордоні з Молдовою виникла величезна черга: "поїздку краще перенести"

На кордоні з Молдовою виникла величезна черга: "поїздку краще перенести"

На кордоні з Молдовою в Одеській області утворилися великі затори. Черга на пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" розтягнулася майже до Маяцького мосту.

"Хто сьогодні їде в Кишинів, перенесіть краще на завтра свою поїздку", – радить один з водіїв, який надіслав відео з заторами в один з одеських пабліків в Telegram. Вже о 6.20 ранку рух було фактично паралізовано чергами. 

Зазначимо, черги на кордоні з Молодовою виникають вже не вперше. Буквально чотири дні тому виникла подібна ситуація. Це пов'язано як з обмеженням руху на інших пунктах пропуску, так і з кількістю тих, хто перетинає кордон. Трафік може збільшуватись залежно від дня тижня.

21 червня у районі між Обжилами (Україна) та Плоттю (Молдова) було виявлено п'ять транспортних засобів – чотири мікроавтобуси та одну супровідну машину, в яких перебувало 47 осіб, що намагалися незаконно перетнути кордон, а також сім організаторів цього каналу.

Раніше, як повідомляв OBOZ.UA, прикордонники розповіли, куди найчастіше намагаються втекти ухилянти з України. За підробними документами вони найчастіше прямують до Польщі. Якщо ж говорити про незаконний перетин кордону поза пунктами пропуску – військовозобов'язані українці найчастіше обирають Румунію та Молдову.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader