М'ясо та овочі – це ідеальне поєднання для обіду. Такі продукти містять необхідну кількість поживних речовин, які необхідні організму для того, щоб компенсувати енергію.Також, можна додати смачну крупу. Наприклад, кус-кус.
Ідея приготування кус-кусу з овочами та м'ясом для обіду опублікована на сторінці фудблогера Алекса Міля (mil alexx fit) в Instagram. Все дуже швидко протушкується.
Інгредієнти:
- філе курки чи індички – 500 г
- кус-кус – 250 г
- вода – 900 мл.
- томатне пюре – 250 г
- цибуля – 150 г
- солодкий перець – 150 г
- морква – 150 г
- кабачок – 150 г
- горошок – 120 г
- часник – 5-6 зубчиків
- сіль, перець, паприка, коріандр, хмелі-сунелі
- олія для смаження – 30 г
- зелень для подачі
Спосіб приготування:
1. На олії обсмажити куряче філе, нарізане смужками до золотистості з обох боків.
2. Закинути нарізану кубиком цибулю і моркву, давлений часник і всі спеції, приблизно по 1 ч.л.
3. Перемішуючи, смажити 7 хвилин.
4. Влити помідорне пюре.
5. Додати нарізаний дрібними кубиками перець і кабачок.
6. Налити воду, покласти горошок.
7. Довести до кипіння і готувати 7-10 хвилин.
8. Додати кус-кус.
9. Перемішуючи, готувати ще 7-8 хвилин.
10. Для подачі можна присипати зеленню за бажанням.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат "Табуле" з кус-кусом
- Омлет зі шпинатом
- Дієтичні котлети в духовці