Vodafone розповів, як отримати безкоштовний інтернет для планшета, ноутбука та навіть магнітоли
Vodafone розповів, як отримати безкоштовний інтернет для планшета, ноутбука та навіть магнітоли

Vodafone розповів, як отримати безкоштовний інтернет для планшета, ноутбука та навіть магнітоли

Vodafone розповів про послугу "Інтернет для 2-го девайсу", яка дозволяє отримати додаткову SIM-картку для інтернету на планшеті або ноутбуці, використовуючи один номер та загальний рахунок для основної та додаткової карток.

Вона дає можливість ділитися інтернет-трафіком у рамках одного тарифу, відстежувати його використання та контролювати баланс обох карток. Основна та додаткова картки матимуть загальний баланс та використовуватимуть інтернет в рамках одного тарифу.

На відміну від роздачі інтернету, при використанні послуги Інтернет для 2-го девайсу сесія не переривається навіть під час голосового виклику.

Vodafone, фото Телеграф

Додаткова карта підтримує 3G та 4G інтернет та працює в будь-якій точці мережі Vodafone. На ній заблоковано голосові та SMS-послуги, а також USSD запити, що запобігає випадковому підключенню небажаних послуг.

Послугу можна замовити у тарифних планах Vodafone RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP, SuperNet Unlim, RED XL, бізнес-тарифах Red Business L, Red Business Ultra, Red Business XL, Red Business VIP. Для підключення потрібно купити стартовий пакет Power SIM вартістю 25 грн (в інтернет-магазині або в будь-якому магазині Vodafone).

Планшет
Планшет

Послуга надається без додаткової плати для всіх тарифних планів, крім SuperNet Unlim, RED XL та Red Business L, для яких перший місяць використання буде безкоштовним, а з другого місяця плата становитиме 50 грн. на місяць.

За даними Vodafone, додаткову карту використовують не лише у планшетах та смартфонах, але також у ноутбуках, модемах і навіть в автомагнітолах.

Раніше ми писали про роумінг від Київстар, Vodafone та Lifecell: які умови та ціни

Крім того, Знай.ua повідомляв, що спілкування стане дорожчим: мобільний оператор збільшив абонплату на популярні тарифи.

Джерело матеріала
loader
loader