Соковиті котлети з філе: розповідаємо, який овоч потрібно додати у фарш
Соковиті котлети з філе: розповідаємо, який овоч потрібно додати у фарш

Соковиті котлети з філе: розповідаємо, який овоч потрібно додати у фарш

Курячі котлети – чудова страва для обіду та вечері. Щоб котлети були соковитими, додайте в основу тертий кабачок або сиру моркву, твердий сир.

Домашні котлети

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже соковитих курячих котлет із кабачком, які дуже швидко готуються.

Як приготувати котлети з філе

Інгредієнти:

  • філе – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 1-2 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зуб.
  • спеції

Спосіб приготування:

1. Філе, цибуля, часник і кабачок пропустіть через м'ясорубку.

Основа для фаршу

2. Додайте яйце, спеції та трохи борошна, перемішайте.

Приготування котлет

3. Смажте котлети з двох боків.

Готові котлети

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Дієтичні котлети в духовці
  • Соковиті рубані котлети в томатному соусі
  • Рисові котлети
Джерело матеріала
loader