Дешевше та смачніше за магазинну: як приготувати моркву по-корейськи
Дешевше та смачніше за магазинну: як приготувати моркву по-корейськи

Дешевше та смачніше за магазинну: як приготувати моркву по-корейськи

На своїй сторінці в Instagram кулінарна блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати домашню моркву по-корейськи – це дуже проста, швидка та смачна закуска.

Щоб приготувати моркву по-корейськи, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • морква - 500 г
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • оцет (в мене винний) - 2 ст.л.
  • олія - 4 ст.л.
  • часник - 2-3 зуб.
  • цукор - 1 ч.л.
  • перець чорний і червоний - на смак
  • коріандр (якщо є)
  • мускатний горіх - на кінчику ножа

Готується морква по-корейськи дуже просто та швидко. Головне тут – солодка та хрумка морква. Моркву чистимо від шкірки, миємо та обережно натираємо на тертці для моркви по-корейськи.

"Можна попередньо замочити в холодній воді на годину для соковитості, та в мене немає часу(", – розповіла кулінар.

До тертої моркви додаємо дрібно натертий часник, сіль, оцет, цукор, перець, а також, якщо є, коріандр і мускатний горіх для духмяності.

Олію рекомендується попередньо підігріти на сковорідці і залити нею моркву. Добре все перемішуємо, накриваємо та відправляємо маринуватися на 3-4 години в холодильник – і наша морква по-корейськи готова.

"Скажу по-секрету, я їм одразу після приготування, і виходить вже смачно) А ще не завжди підігріваю олію перед додаванням, бо забуваю, і смак абсолютно не відрізняється", – додала кулінар.

Останні новини України:

Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт легкого десерту з полуницею.

Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.

Краще за майонез: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних заправок і соусів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader