Ароматна молода картопля – це справжній смак літа. Найчастіше овоч просто відварюють. Але значно смачніше буде запекти його з сиром.
Ідея приготування найсмачнішої молодої картоплі з сиром опублікована на сторінці кулінарки Ольги Рябенко (olga riabenko) в Instagram. Їсти страву найкраще гарячою.
Інгредієнти:
- молода картопля – 1 кг.
- сіль
- часник – 2 зубчика
- кріп
- масло – 100 г
- олія
- сир – 150 г (гауда, камамбер, горгонзола, едам, маасдам, ементаль)
Спосіб приготування:
1. Картоплю варити близько 15-20 хвилин.
2. Злити воду та прибрати зайву вологу серветками.
3. В сковорідку влити олію та додати масло.
4. Всипати картоплю та смажити до золотистого кольору.
5. В кінці додати подрібнений часник та кріп.
6. На сковорідці розплавити сир та при подачі вилити до картоплі.
7. Їсти потрібно одразу, поки сир не застиг.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Запіканка з картоплі
- Котлети з картоплі з м'ясною начинкою
- Млинці з картоплі та кабачка