Якщо ви хочете приготувати дуже швидку та ситну страву для вечері, найкращим варіантом будуть макарони. Готувати їх можна з м'ясом, морепродуктами, сиром, зеленню та навіть шпротами.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної пасти зі шпротами, цибулею та пармезаном.
Інгредієнти:
- 1 цибуля
- шпроти
- паста
- чорний перець
- зелена цибуля
- пармезан
Спосіб приготування:
1. У киплячій підсоленій воді відваріть пасту близько 7-8 хвилин.
2. Цибулю наріжте півкільцями та обсмажте на добре розігрітій сковороді. Вона має підрум'янитися, але залишитися хрусткою.
3. Зі шпрот злийте масло і розімніть їх вилкою, додайте макарони, перець, зелену цибулю і сир.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Класична паста болоньєзе
- Паста з томатами та часником
- Паста з морепродуктами в томатному соусі