Якщо у вас є лаваш – в ньому можна поєднати абсолютно будь-які продукти. Завжди вийде дуже ситно і смачно. А часу витратиться мінімально.
Ідея приготування лавашу з тунцем та маринованою цибулею опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Головіної (olha.holovina) в Instagram. Запікати і смажити нічого не доведеться.
Інгредієнти:
- лаваш – 3 шт.
- крем-сир – 2-3 ст.л.
- шпинат або листя салату – 5-6 листочків
- тунець у власному соку – 1 баночка
- маринована цибуля – 1 невеличка (формула маринування цибулі 1:2:3 така: на одну частину солі й цукру потрібно взяти дві частини оцту і три частини води)
- яйця – 3 шт.
- майонез
- сіль
Спосіб приготування:
1. Перший лист лаваша змастити крем-сиром.
2. Викласти шпинат або листя салату.
3. Накрити другим листом лаваша.
4. На нього викласти суміш тунця (сік злити) та нарізану мариновану цибулю. За бажанням можна додати чайну ложку майонезу, щоб маса була кремоподібною.
5. Накрити третім листом лаваша і на нього викласти нарізані кубиками яйця, змішані з цибулею або сметаною.
7. Все закрутити і відправити в холодильник на декілька годин.
8. Порційно нарізати.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Лінивий пиріг з лаваша з сирною начинкою
- Ачма із лаваша
- Лазанья з лаваша