Консервований "Мохіто" з аґрусу з апельсином і м'ятою: смачніше й корисніше, ніж компот
Консервований "Мохіто" з аґрусу з апельсином і м'ятою: смачніше й корисніше, ніж компот

Консервований "Мохіто" з аґрусу з апельсином і м'ятою: смачніше й корисніше, ніж компот

Якщо вам набридли консервовані компоти, можна приготувати смачну альтернативу – домашній мохіто. Готувати його можна з аґрусу, полуниці, кавуна, додавши апельсини, лимони, м'яту.

З чого приготувати домашній мохіто

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного домашнього мохіто з аґрусу з апельсином.

Рецепт мохіто

Інгредієнти:

На 1 трилітрову банку:

  • 1 скл. аґрусу
  • 1 апельсин
  • 2 гілочки м'яти
  • 1 скл. цукру (180-200 г)
  • 1 ч. л. лимонної кислоти

Спосіб приготування:

1. Ягоди та м'яту помийте, апельсини залийте окропом, опісля поріжте на скибочки.

Ягоди та апельсин для мохіто

2. Банки та кришки потрібно простерилізувати.

3. У банки кладемо 2-3 гілочки м'яти, 1 нарізаний апельсин, 1 скл. ягід аґрусу, 1 скл. цукру, 1 ч. л. лимонної кислоти. Залийте окропом і законсервуйте.

Приготування напою

4. Банку переверніть і накрийте ковдрою, повністю охолодіть.

Готовий мохіто

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитися з рецептами:

  • Полуничний мохіто
  • Мохіто зі світлим ромом та лаймом
  • Кавуновий мохіто
Джерело матеріала
loader