Цей рецепт м'яса підійде найкраще до м'якої вирізки, нашийку або філе без кісток. Головне правильно підготувати маринад для страви, щоб отримати насичений смак, розповіла українська блогерка Тетяна Шеремет у своєму Instagram.
Інгредієнти:
- Свиняча або теляча вирізка (нашийок свинячий теж підійде) – 1 кг
- Приправа для мяса – 0,5 ч.л.
- Паприка - 0,5 ч.л.
- Рослинна олія – 1 ст.л.
- Свіжоморожені вишні – 200 г
- Вишневий сік (пакетований) – 300 мл
- Кетчуп – 2 ст.л.
- Соєвий соус – 5-6 ст.
- Часник – 2 зубчики
- Цукор - 1-2 ч.л.
- Сіль за смаком
Приготування:
М'ясо наріжте невеликими шматочками і покладіть у миску. Додайте приправу для м'яса, паприку та столову ложку олії. Добре перемішайте, щоб м'ясо було рівномірно покрите спеціями та олією.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Обсмажте м'ясо по 2 хвилини з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Обсмажене м'ясо перекладіть у каструлю з товстим дном.
У каструлю з м'ясом влийте вишневий сік. Додайте вишні, кетчуп, соєвий соус та подрібнений часник. Перемішайте усі інгредієнти.
Поставте каструлю на середній вогонь і тушкуйте м'ясо у вишневому соусі до випаровування рідини приблизно 30-40 хвилин. Періодично помішуйте, щоб не пригорало м'ясо.
Останні новини України:
Фіналістка "Майстер Шеф" дала рецепт смачного сніданку замість каш та сирників.
Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.
Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.