Суп з сочевиці: як за 10 хвилин приготувати яскраву першу страву
Суп з сочевиці: як за 10 хвилин приготувати яскраву першу страву

Суп з сочевиці: як за 10 хвилин приготувати яскраву першу страву

Сочевиця не тільки корисна, але й дуже смачна. А ще вона має насичений колір, який буде основним в будь-якій страві.

Фудблогерка з ніком elena_ermolenko__ в Instagram запропонувала приготувати суп з червоної сочевиці. За її словами ця страва не потребує великих зусиль та готується лишень за 10 хвилин.

Суп з сочевиці: як за 10 хвилин приготувати яскраву першу страву

Інгредієнти

  • Сочевиця червона – 200 гр
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 4 зуб
  • Морква велика – 1 шт
  • Сіль
  • Паприка
  • М’ята
  • Перець чилі

Спосіб приготування

1. Цибулю і часник підсмажити на суміші вершкового масла і олії.

Суп з сочевиці: як за 10 хвилин приготувати яскраву першу страву

2. Додати почищену та нарізану на невеликі шматки (або натерту на терці) моркву, сіль та приправи. Перемішати.

Суп з сочевиці: як за 10 хвилин приготувати яскраву першу страву

3. Додати 2 літри води, варити поки морква не буде готова.

4. Додати сочевицю та варити протягом 10 хвилин.

5. Коли всі інгредієнти будуть готові, перебиваємо блендером.

Суп з сочевиці: як за 10 хвилин приготувати яскраву першу страву

6. За бажанням можна додати лимонний сік або йогурт. Подавати, приправивши зеленню.

На OBOZ.UA є й інші рецепти супів:

  • Суп з фаршем
  • Сирний суп
  • Курячий суп
Джерело матеріала
loader
loader