З кабачків можна приготувати не лише запіканку або оладки, але й повноцінний закусочний торт. Для нього вам потрібно посмажити тонкі млинці та змастити їх апетитним часниковим соусом. Все дуже елементарно та смачно.
Ідея приготування торту з кабачків опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann and food в Instagram. Страва ще й дуже бюджетна.
Інгредієнти:
- середні кабачки – 2 шт.
- яйця – 3 шт.
- борошно – 5 ст.л.
- сіль – за смаком
- часник – за смаком
- майонез (сметана)
- кріп
- помідори – 4 шт.
Спосіб приготування:
1. Кабачки натерти на велику тертку.
2. Посолити і залишити на 10 хвилин.
3. Після цього злити весь сік, що утворився.
4. Додати яйця, сіль (за смаком), борошно.
5. Замісити тісто.
6. На розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії викласти по 2-3 ст.л. тіста.
7. Смажити на маленькому вогні до золотистого кольору з обох боків.
8. Готові млинці охолодити.
9. Змастити соусом: часник+ майонез (сметана)+кріп, між перемащеними млинцями викласти помідори порізані слайсами).
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі