Однак варто пам'ятати про те, що велику роль відіграє не лише начинка, а й основа піци. Щоб зробити піцу смачною, але в той же час не такою шкідливою слід використовувати кабачки замість традиційного тіста. У цих овочах міститься велика кількість клітковини та корисних мікро та макроелементів.
Інгредієнти для кабачкової піци:
- куряче філе - 150 грамів,
- соєвий соус - 2 столові ложки,
- кабачки — 1 штука,
- яйця - 1 штука,
- борошно - 100 грамів,
- помідори - 1-2 штуки,
- твердий сир - 100 грамів,
- зелена цибуля, кріп, сіль, перець - за смаком.
Як приготувати, покроковий рецепт:
Наріжте курку невеликими шматочками та замаринуйте в соєвому соусі на 10 хвилин. Кабачок натріть на великій тертці і відіжміть сік. Додайте яйце, борошно, нарізану зелень, сіль, перець та перемішайте.
Застеліть лист папером для випічки і змастіть його маслом. Викладіть кабачкове тісто у формі кола завтовшки приблизно сантиметр півтора. Зверху покладіть нарізані кружальцями помідори, курку і посипте сіллю та перцем.
Випікати кабачкову піцу потрібно за температури 180 градусів протягом 30 хвилин. Потім посипте піцу тертим сиром та зеленню та відправте в духовку ще на 5–7 хвилин.
Раніше ми повідомляли, що ці курячі млинці замінять вам усе: рецепт, який хочуть мати найкращі кулінари.