Вадим Кісіль призначений членом НОК
Вадим Кісіль призначений членом НОК

Вадим Кісіль призначений членом НОК

Почесний президент Федерації греко-римської боротьби України Вадим Кісіль увійшов до складу Національного олімпійського комітету. Про це стало відомо із офіційного повідомлення на сайті НОКу.

"Я дуже радий приєднатися до олімпійської родини. Для мене честь стати членом Національного олімпійського комітету України. Дякую за довіру кожному, хто проголосував за мою кандидатуру, повірив у мене та моє бачення розвитку Національного олімпійського комітету, спорту та молоді України!" – зазначив новообраний член НОК.

Також Вадим Кісіль раніше привітав Олімпійського чемпіона та ексміністра спорту України Вадима Гутцайта з обранням на посаду голови генеральної асамблеї НОК України та подякував за віддану й плідну працю над спортивним майбутнім України."Рухаємось тільки вперед – до Перемоги України та спортивних досягнень! Слава Україні", – підсумував Кісіль у своїй промові.

Нагадаємо, раніше Вадим Кісіль вже обіймав посаду члена НОК як президент Федерації греко-римської боротьби (2009-2013 рр). Він є майстром спорту СССР, заслуженим тренером України з греко-римської боротьби, серед вихованців якого призери Олімпіад, чемпіонатів світу та Європи.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader