"Є закон, який дозволяє мені, як батькові, бути зі своєю родиною": Максим Бородін про те, чому не йде на фронт
"Є закон, який дозволяє мені, як батькові, бути зі своєю родиною": Максим Бородін про те, чому не йде на фронт

"Є закон, який дозволяє мені, як батькові, бути зі своєю родиною": Максим Бородін про те, чому не йде на фронт

Співак зізнався, що не хоче кричати всім, що піде на фронт. За його словами, він або на війні, або не на війні. Зараз він користується можливістю другого варіанту.

37-річний співак Максим Бородін, який родом із Запоріжжя, відомий піснями "Якби не ти, я б не вірив в любов…", "Скажи мені, любов моя…" пояснив, чому не планує іти на фронт. Подробицями співак поділився в інтерв’ю Аліни Доротюк.

Зокрема, відомо, що Максим Бородін є багатодітним батьком, який має трьох неповнолітніх дочок — Вероніку, Катерину та Аню. Відповідно до закону Україні співак має право на відстрочку від військової служби як багатодітний батько.

В інтерв’ю Алін Доротюк запитала у співака, чи ставив він собі запитання, якщо потрібно буде йти на фронт, чи готовий він? На що співак відповів, що це питання він ставив собі тисячі разів починаючи з 24 лютого.

"Дивись, ти колись звертала увагу, як два боксери перед поєдинком, дають якісь інтерв’ю, пресконференція, і один завжди розповідає, що він зараз вийде і розірве як Тузик ганчірку, а другий, це до речі про Кличків, мені завжди було приємно в цьому сенсі дивитися, вони ніяких обіцянок не давали. Вони виходили на ринг і робили свою справу. І мені завжди на це приємно дивитися, коли чоловік не розкидається словами "Та я" і так далі. Тому, якщо я зараз скажу, то це буде виглядати не дуже достойно. Ти або на війні, або не на війні. Тому я хочу залишитись при цьому, я або на війні, або не на війні", — пояснив співак.

Він також зізнався, що зараз користується можливістю закону, який дозволяє багатодітним чоловікам мати відстрочку.

"Є закон, який дозволяє мені, як батькові, бути зі своєю родиною, щоб вони були захищені, нагодовані, щоб вони були з батьком. Я цим користуюся, поки є можливість. Це моя відповідь", — резюмував співак.

Нагадаємо, раніше ми писали, щоМонатік розповів про зустріч з ТЦК. Крім цього, Фокус писав, Дмитро Коляденко зізнався, чи піде в ТЦК.

Теги за темою
Армія
Джерело матеріала
loader
loader