Стоячий нокдаун та потужний аперкот: найкращі моменти бою Усик — Ф’юрі
Стоячий нокдаун та потужний аперкот: найкращі моменти бою Усик — Ф’юрі

Стоячий нокдаун та потужний аперкот: найкращі моменти бою Усик — Ф’юрі

"Циганський король" мало не впав під натиском "Кота"

У суботу, 18 травня, у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді відбувся великий вечір профі-боксу, у головному бою якого на рингу зійшлися небиті чемпіони-важковаговики Олександр Усик (22-0, 14 КО) та Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО). Поєдинок українця та британця завершився перемогою першого роздільним рішенням суддів.

Дуель запам’яталася яскравим 9 раундом, а також потужними аперкотами у виконанні "Циганського короля". Про це повідомляє "Телеграф".

Усик з перших хвилин володів ініціативою в рингу, проте Ф’юрі знайшов зброю, яка ледь не зламала перебіг поєдинку. Тайсон несподівано використав у своєму арсеналі потужні аперкоти, один із яких вразив українця. Проте все змінив 9-й раунд, у якому "Циганський король" опинився у стоячому нокдауні. Саме нокдаун приніс Олександру перемогу, адже суддівський рахунок був дуже близьким до нічиєї — 115-112, 114-113, 113-114 на користь українця.

Найкращі моменти бою Усик — Ф’юрі

Нагадаємо, в андеркарді шоу Усик — Ф’юрі відбулося кілька видовищних боїв, зокрема нокаутом у першому раунді завершив свій виступ в Ер-Ріяді українець Даніель Лапін. Також у першій 3-хвилинці все вирішив Марк Чемберлен на прізвисько "Грім", який нокаутував нігерійця Джошуа Олувасеуна. Крім того, легенда російського боксу Сергій Ковальов зазнав нищівної поразки від шведа Робіна Сафара.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader