Олександр Усик розплакався на пресконференції, коли згадав про покійного батька
Олександр Усик розплакався на пресконференції, коли згадав про покійного батька

Олександр Усик розплакався на пресконференції, коли згадав про покійного батька

Новий абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик (22−0, 14 КО) прокоментував перемогу над Тайсоном Ф’юрі (34−1−1, 24 КО). Український боксер не стримав емоцій на пресконференції, коли згадав батька, який помер у 2012 році, за кілька тижнів після перемоги сина на Олімпійських іграх-2012 у Лондоні.

- Ти розповідав, що перед твоїми поєдинками у снах приходить твій батько і посміхається. Цього разу теж? - запитали журнілісти.

- Ні. Тому що востаннє, коли мій батько приходив уві сні… Я сумую за своїм батьком. Сказав йому: "Ти живеш там, я живу тут. Будь ласка, не приходь до мене. Люблю тебе". Для мене важко, коли батько приходить у снах. Буду пам’ятати його все своє життя. Знаю, що він зараз тут, серед нас, - сказав Усик.

Також Усик звернувся до покійного батька та бога зі словами подяки після перемоги над Тайсоном Ф'юрі.

- Батьку, ти чуєш мене? Ми це зробили! Я дякую своїй команді, Богу, Ісусу. Чудовий час, чудовий день. Тайсоне, без тебе цей бій не був би можливим. Негайний реванш? Так звичайно. Я готовий до реваншу. Слухайте… ми зробимо ще один добрий бій, - сказав українець після бою.

Після бою із Ф'юрі Олександр Усик був змушений відправитися у лікарню. Через це навіть запізнився на пресконференцію. У нього була підозра на перелом щелепи, повідомляє Fight Hub TV. Проте його промоутер Олександр Красюк це спростував - він пояснив журналістам, що "це старе, в Усика це вже довгий час". Під час спілкування з журналістами на обличчі українця були помітні гематоми, отримані після ударів від Тайсона.

  • Український боксер ОлександрУсик переміг британця Тайсона Ф'юрі, ставши абсолютним чемпіоном світу в гевівейті вперше в історії об'єднавши чотири чемпіонські пояси - WBA, IBF, WBO, WBC. Боксери провели 12 раундів, українець переміг за очками роздільним рішенням суддів: 115-112, 114-113 та 113-114. Бій проходив у Саудівській Аравії.
  • Усик першим в історії об'єднав чотири пояси. Українець до поєдинку володів поясами WBA, IBF та WBO, а британець - WBC. Останнім чемпіоном світу в хевівейті вважався Ленокс Льюїс у 1999, але тоді він володів лише трьома поясами.

 

 

Джерело матеріала
loader