Після зважування Усика і Ф'юрі змінились шанси на перемогу українця: що відомо
Після зважування Усика і Ф'юрі змінились шанси на перемогу українця: що відомо

Після зважування Усика і Ф'юрі змінились шанси на перемогу українця: що відомо

Український та британський боксери зустрінуться в Ель-Ріяді, причому в українця змінились шанси на перемогу. Британець важчий на 13 кг, але українець — швидший, вважають вболівальники.

17 травня боксерів Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі зважили і під час оголошення ваги озвучили невірну вагу українця. На подію відгукнулись вболівальники, які почали пророкувати йому перемогу. Про шанси Усика виграти бій з Ф'юрі написали на порталі The Sun.

Журналісти порталу звернули увагу на те, що під час зважування було гучно оголошено вагу Усика — 233 фунти (16,6 стоуна або 105,68 кг). Втім, у офіційних даних цей показник показаний правильно — 223 фунти (15,9 стоуна, 101,15 кг). Однак помилкове оголошення ваги змінило віру вболівальників у шанси українця — вони почали вірити в його перемогу.

Обґрунтування щодо перебігу боксерського поєдинку вболівальники висловили у соцмережі X (Twitter). Зокрема, журналісти відшукали низку повідомлень, в яких ішлося про те, що Усик може перемогти саме за рахунок меншої ваги, ніж оголосили. Українець легший, отже буде швидше рухатись, міркували користувачі соцмереж.

"ЗНАЧНО змінив мою думку, лол, я бачив, що він такий важкий, і думав, що Ф’юрі програє. Так, для Ф’юрі все закінчилося", — навели журналісти думки з соцмереж.

Крім того, боксер з меншою вагою зможе швидше завдавати ударів по важчому противнику, пояснювалось в інших дописах.

"Це збільшує шанси Усика на перемогу. При 233 він був би набагато повільнішим і, отже, меншим силою! Якщо це так, то я впевнений, що Усик провчить Ф’юрі", — навели на порталі міркування майбутніх глядачів поєдинку.

Але частина все ж вірить у більш вдалий бій для Ф'юрі: його перевага — у, навпаки, більшій вазі (262 фунти або 118,85 кг).

Зазначимо, у мережі можна відшукати інформацію про результат зустрічі Усика та Ф'юрі, в якому перевагу віддають українцю.

Ф'юрі та Усик - хто переможе 19 травня
Фото: Скриншот

Однак більшість азартних вболівальників пророкують перемогу британському професійному боксеру.

Ф'юрі та Усик - у кого більше шансів на перемогу в поєдинку 19 травня
Фото: Скриншот

Зазначимо, боксерський поєдинок між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться у Саудівській Аравії, у Kingdom Arena в Ель-Ріяді. Орієнтовний час — близько 00:30 в ніч на 19 травня, раніше писав Фокус.

Нагадуємо, ЗМІ розповідали про "дуель очей", який відбувся між двома боксерами. Під час цієї зустрічі Ф'юрі почав штовхатись і його довелось відтягнути. На зважування Усик прийшов у особливій вишиванці, на якій було зображено українського військового Олександра Мацієвського, закатованого росіянами весною 2023 року.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader