Батько Тайсона Ф'юрі побився з членом команди Олександра Усика
Батько Тайсона Ф'юрі побився з членом команди Олександра Усика

Батько Тайсона Ф'юрі побився з членом команди Олександра Усика

Український боксер уже відреагував, сказавши, що у Джона Ф'юрі "біполярний розлад". Усик заявив, що зосереджений на майбутньому бою.

Джон Ф'юрі, батько відомого боксера Тайсона Ф'юрі, побився з членом команди українського боксера Олександра Усика. Бій Усика і Ф'юрі-молодшого відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді, столиці Саудівської Аравії. Про це пише Daily Mail.

Під час пресконференції Джон Ф'юрі перевернув столи і сказав, що "битиметься з ким завгодно в будівлі".

А потім він ударив головою Станіслава Степчука з оточення Александа Усика. У підсумку Ф'юрі-старший розбив собі лоб, а обидві команди довелося розтягнути службі безпеки. Поки Джона намагалися утримати, у нього по обличчю текла кров, а команда українського боксера скандувала "Усик, Усик, Усик".

Джон Ф'юрі вдарив Станіслава Степчука з команди Усика

Після він заявив, що його втягнули в бійку, коли нешанобливо поставилися до його сина.

"Коли вони приходять до мене зі словами "Усик, Усик", ніхто про них не турбується. Я тільки скандував ім'я власного сина. Я за нього постою! Зрештою, мій син — найкращий у світі, і я хочу, щоб люди поважали його і віддавали йому належне, на яке він заслуговує. Якийсь маленький ідіот підійшов до мене і отримав те, що отримав, і на цьому все закінчилося", — заявив Ф'юрі-старший, зазначивши, що зараз, перед боєм, "емоції та напруга зашкалюють".

Джон Ф'юрі вдарив Станіслава Степчука з команди Усика

У Станіслава Степчука залишилася садно під оком. І він заявив, що був шокований, коли Джон його вдарив.

А Олександр Усик, як розповів інсайдер, розсміявся, коли побачив відеозапис бійки.

"Божевільний день, божевільний тиждень. Для мене це не має значення, тому що я зосереджений на бою. Погана поведінка команди Ф'юрі та батька Ф'юрі — це проблема тільки для команди Ф'юрі", — заявив він пізніше.

"Я думаю, що у Тайсона біполярний розлад. На одному тижні Тайсон каже, що я — кролик. Наступного тижня — хвалить мене. Я не думаю про це, моя увага зосереджена тільки на бою", — резюмував боксер.

Промоутер Усика Алекс Красюк також прокоментував інцидент.

"Я вибачився, тому що спочатку подумав, що один із наших хлопців ударив Джона, але потім я побачив відео і побачив, що все навпаки. То мені взяти свої вибачення назад, тому що це він себе неналежно поводив? Команда Усика і команда Ф'юрі — бійці. Було б недобре, якби ситуація вийшла з-під контролю. Усик говорив: "Не чіпайте моїх хлопців, вони небезпечні", — заявив Красюк.

Цікаво, але сам Тайсон Ф'юрі все пропустив. У момент бійки він перебував в іншій кімнаті.

"Я нічого не бачив, я був у кімнаті і давав інтерв'ю. Але я тут не для всього цього, я тут для того, щоб зробити роботу, піти додому і відпочити", — сказав важковаговик.

Влада Саудівської Аравії вже заявила, що жодних звинувачень висунуто не буде.

Раніше Олександр Усик заявив, що готовий приєднається до ЗСУ, якщо буде потрібно.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик бійка
Джерело матеріала
loader