Усик на бій з Ф’юрі взяв ослика та книгу
Усик на бій з Ф’юрі взяв ослика та книгу

Усик на бій з Ф’юрі взяв ослика та книгу

Боксер взяв із собою на бій все найнеобхідніше

Олімпійський чемпіон, володар титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) завершив підготовку до поєдинку з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та вирушив до Ер-Ріяду. Саме в столиці Саудівської Аравії 18 травня відбудеться супербій Усик — Ф’юрі.

Про це українець повідомив на своїй сторінці в Instagram. Олександр із командою вилетіли на поєдинок на приватному літаку.

"Ми наближаємося, 18.05", — написав Усик, прикріпивши фото зі своєю командою.

Чемпіон та вся його команда вбралися у костюми, виконані у традиційних українських кольорах. Крім того, Усик захопив із собою книгу "Есенціалізм. Мистецтво визначати пріоритети" Ґреґа Маккеона. Також Олександр не забув про талісман від дочки Єлизавети — плюшеву іграшку ослик Іа-Іа (персонаж книг Алана Мілна "Вінні-Пух").

Олександр Усик із талісманом від дочки

"Моя дочка подарувала мені іграшку, щоб вона стала моїм талісманом. Ми купили її, коли були всі разом у паризькому Діснейленді. Після того, як ми разом поїхали з України, в Європі наші дороги розійшлися. Тоді моя дочка і дала мені цю іграшку, сказавши: "Вона повинна бути поряд з тобою". Тепер вона спить зі мною, завжди поряд", — говорив раніше Усик.

Нагадаємо, Усик і Ф’юрі вже домовилися про реванш. Другий бій між боксерами заплановано на жовтень 2024 року. До слова, Ентоні Джошуа вважає, що "Циганський король" програє українському "Коту".

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader