Українець намагався виїхати за кордон, підробивши документи про смерть дружини
Українець намагався виїхати за кордон, підробивши документи про смерть дружини

Українець намагався виїхати за кордон, підробивши документи про смерть дружини

Псевдовдівця затримали на пункті пропуску "Лужанка". Чоловік намагався потрапити до Угорщини разом зі своєю 16-річною донькою.

Українські прикордонники на Закарпатті на кордоні з Угорщиною затримали "липового" вдівця. Чоловік надав для виїзду свідоцтво про смерть живої дружини. Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що псевдовдівця затримали на пункті пропуску "Лужанка". Чоловік намагався потрапити до Угорщини разом зі своєю 16-річною донькою.

"Як підставу для виїзду за кордон надав свідоцтво про смерть дружини й рішення суду про встановлення факту її смерті. Та перевірки на дійсність документи не пройшли – охоронці кордону виявили їхню повну підробку. Крім того, зʼясувалося, що й "належать" вони живій-здоровій жінці, яка зараз перебуває за кордоном", — йдеться в повідомленні ДПСУ.

На винахідливого чоловіка склали протокол, і йому загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що 6 травня на Закарпатті чоловік в уніформі продавця та з перукою намагався пробратися через кордон. Прикордонники витівку з перевдяганням швидко викрили, хоча чоловік до останнього доводив, що він — жінка.

Раніше повідомлялося, що для того, щоб виїхати за кордон українець прикинувся нігерійцем. Він скористався схожістю на фото в паспорті, який випадково знайшов.

Теги за темою
Угорщина
Джерело матеріала
loader