/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F37abe4aeb5f9c3e7506b5fe1013204a3.jpg)
Найпростіший рецепт: "Мастер Шеф" Яросласький показав, як приготувати сирну паску з шоколадом
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф Володимир Ярославський показав максимально простий і смачний рецепт сирної паски "Три шоколади".
Є два способи приготування сирної паски: холодний – швидкий і дуже простий, а також гарячий – трохи складніший, а паска виходить солодшою.
Для смачної сирної паски холодного готування "Мастер Шеф Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:
- кисломолочний сир 9% - 400 г
- молоко згущене - 100 г
- вершкове масло 82,5% (кімнатної температури) - 100 г
- шоколад білий - 50 г
- шоколад молочний - 50 г
- шоколад чорний 80% - 50 г
- за бажанням можна додати смажених горішків
До кисломолочного сиру "Мастер Шеф Володимир Ярославський додає вершкове масло, згущене молоко та добре збиває блендером цю суміш у крем. Готову масу ділимо на три частини.
В окремих ємностях розтоплюємо три види шоколаду. Кожен шоколад змішуємо з частиною сирної маси.
Форму для сирної паски "Мастер Шеф Володимир Ярославський застеляє марлею, перевертає вузькою частиною донизу та викладає туди спочатку масу з білим шоколадом, потім із молочним, а зверху з чорним.
Ставимо сирну паску в холодильник на кілька годин – і готово.
А для приготування сирної паски гарячого готування "Мастер Шеф Володимир Ярославський використовує:
- сир кисломолочний зерновий 9% - 400г
- жовтки яєчні - 3 шт.
- вершки (20-33%) - 100 г
- цукор - 30 г
- вершкове масло - 50 г
- шоколад білий - 90 г
- родзинки або цукати - 100 г
- ванільний цукор - 10 г
Останні новини України:
Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F5bbe72e3bd4293451d4bb5ae50f19b74.jpg)
Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти цифру 22
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F10cb315290cd469257d087f3a3fe6ff4.png)
Вибух смаку у кожній ложці: помідори половинками — закрутіть й забудьте до січня
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9c4af247bb24addd7e2474c709f9fede.jpg)
Густа, ароматна на насичена: легкий рецепт кабачкової ікри на зиму – велика порція задоволення
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F82bd6013b27670053330e1f42f38ab38.jpg)
Орхідея почне рости як на дріжджах: підживіть її рисовою водою
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fdcf0e45b74f493e2ba9d018c9e60e7bb.jpg)
Моторошний курорт застиг у часі на 30 років: чому люди покинули місто
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fd2fb593b8efaa22064f70a8b06f9aeca.png)
Три причини, через які найчастіше сваряться пари: як врятувати стосунки
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb1d409bbbd4db0e8fc041e7b26be0522.jpg)