Найпростіший рецепт: "Мастер Шеф" Яросласький показав, як приготувати сирну паску з шоколадом
Найпростіший рецепт: "Мастер Шеф" Яросласький показав, як приготувати сирну паску з шоколадом

Найпростіший рецепт: "Мастер Шеф" Яросласький показав, як приготувати сирну паску з шоколадом

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф Володимир Ярославський показав максимально простий і смачний рецепт сирної паски "Три шоколади".

Є два способи приготування сирної паски: холодний – швидкий і дуже простий, а також гарячий – трохи складніший, а паска виходить солодшою.

Для смачної сирної паски холодного готування "Мастер Шеф Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • кисломолочний сир 9% - 400 г
  • молоко згущене - 100 г
  • вершкове масло 82,5% (кімнатної температури) - 100 г
  • шоколад білий - 50 г
  • шоколад молочний - 50 г
  • шоколад чорний 80% - 50 г
  • за бажанням можна додати смажених горішків

До кисломолочного сиру "Мастер Шеф Володимир Ярославський додає вершкове масло, згущене молоко та добре збиває блендером цю суміш у крем. Готову масу ділимо на три частини.

В окремих ємностях розтоплюємо три види шоколаду. Кожен шоколад змішуємо з частиною сирної маси.

Форму для сирної паски "Мастер Шеф Володимир Ярославський застеляє марлею, перевертає вузькою частиною донизу та викладає туди спочатку масу з білим шоколадом, потім із молочним, а зверху з чорним.

Ставимо сирну паску в холодильник на кілька годин – і готово.

А для приготування сирної паски гарячого готування "Мастер Шеф Володимир Ярославський використовує:

  • сир кисломолочний зерновий 9% - 400г
  • жовтки яєчні - 3 шт.
  • вершки (20-33%) - 100 г
  • цукор - 30 г
  • вершкове масло - 50 г
  • шоколад білий - 90 г
  • родзинки або цукати - 100 г
  • ванільний цукор - 10 г

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.

Теги за темою
Україна Великдень
Джерело матеріала
loader