Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф Володимир Ярославський показав максимально простий і смачний рецепт сирної паски "Три шоколади".
Є два способи приготування сирної паски: холодний – швидкий і дуже простий, а також гарячий – трохи складніший, а паска виходить солодшою.
Для смачної сирної паски холодного готування "Мастер Шеф Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:
- кисломолочний сир 9% - 400 г
- молоко згущене - 100 г
- вершкове масло 82,5% (кімнатної температури) - 100 г
- шоколад білий - 50 г
- шоколад молочний - 50 г
- шоколад чорний 80% - 50 г
- за бажанням можна додати смажених горішків
До кисломолочного сиру "Мастер Шеф Володимир Ярославський додає вершкове масло, згущене молоко та добре збиває блендером цю суміш у крем. Готову масу ділимо на три частини.
В окремих ємностях розтоплюємо три види шоколаду. Кожен шоколад змішуємо з частиною сирної маси.
Форму для сирної паски "Мастер Шеф Володимир Ярославський застеляє марлею, перевертає вузькою частиною донизу та викладає туди спочатку масу з білим шоколадом, потім із молочним, а зверху з чорним.
Ставимо сирну паску в холодильник на кілька годин – і готово.
А для приготування сирної паски гарячого готування "Мастер Шеф Володимир Ярославський використовує:
- сир кисломолочний зерновий 9% - 400г
- жовтки яєчні - 3 шт.
- вершки (20-33%) - 100 г
- цукор - 30 г
- вершкове масло - 50 г
- шоколад білий - 90 г
- родзинки або цукати - 100 г
- ванільний цукор - 10 г
Останні новини України:
Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.