Цю "Боярську" паску ви приготуєте без борошна та духовки: вона стане головою героїнею свята
Цю "Боярську" паску ви приготуєте без борошна та духовки: вона стане головою героїнею свята

Цю "Боярську" паску ви приготуєте без борошна та духовки: вона стане головою героїнею свята

Без неї неможливий пасхальний стіл

Безумовно, без різноманітних пасок важко уявити великодній стіл. Рецептів великоднього хліба є дуже багато. Якщо вам не хочеться возитися з дріжджовим тістом і включати духовку, сирна паска — те, що вам потрібно.

Телеграф разом із газетою кулінарних рецептів "Кухня" ділиться простим рецептом "Боярської" паски. Для її приготування вам не доведеться поратися півдня на кухні — все просто, швидко і дуже легко.

Як приготувати "Боярську" паску

Інгредієнти:

  • сир — 1 кг;
  • вершки 30% жирності — 1/2 л;
  • цукор — 500 г;
  • вершкове масло — 300 г;
  • яєчні жовтки — 2 шт.;
  • апельсинові цукати — 100 г;
  • ванільний цукор — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Двічі перетираємо сир через сито.
  2. Курячі яйця розтираємо добіла з цукром та яйцями. Збиваємо вершки.
  3. Поєднуємо всі інгредієнти. В отриману масу додаємо подрібнені цукати та ванілін. Все ретельно перемішуємо.
  4. Форму застеляємо трохи вологою марлею і відправляємо сирну масу. Накриваємо все блюдцем і згори ставимо легкий гніт. Відправляємо паску в холодильник на 12 годин.
Фото: Телеграф

Прикрашаємо "Боярську" паску шоколадної глазурі. Десерт порадує не лише шлунок, а й очі.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала