![Секретний рецепт розкішного м’яса до великоднього столу: його з’їдять прямо з деко](https://thumbor.my.ua/V4UlmX2mtEsICH6HkLOJtPzClXw=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F157b33da6aea881a41ba5c0f0355ee09.jpg)
Секретний рецепт розкішного м’яса до великоднього столу: його з’їдять прямо з деко
Ви будете в захваті від результату
Традиційно до Великодня готують не лише шикарну випічку. Багато хто любить поласувати і різними м’ясними стравами — це ж така віддушина після Великого посту.
"Телеграф" знайшов у старому журналі "Поліна" приголомшливий рецепт м’яса у гірчичному соусі. Його секрет у простоті – для приготування такої страви вам знадобиться лише м’ясо, спеції, мед, часник та імбир. Результат вийде приголомшливим: у вас вийде шикарна свинина з пікантними нотками та приємним ароматом. Однак будьте обережні: близькі та друзі можуть з’їсти його прямо з дека.
Як приготувати м’ясо в гірчичному соусі
Інгредієнти на 6 порцій:
- 1 кг свинини без кісточок;
- 200 г гірчиці;
- 3 ст. л. гречаного меду;
- 0,5 ч. л. розмарину;
- 1,5 ч. л. базиліка;
- 3 зубчики часнику;
- 5 ягід барбарису;
- 0,5 ч. л. куркуми;
- 0,5 ч. л. естрагону;
- 0,5 ч. л. імбиру.
Спосіб приготування:
- М’ясо ретельно миємо та сушимо паперовими рушниками. Робимо глибокі надрізи по всьому шматку.
- Чистимо і нарізаємо на пластини часник. Разом із барбарисом відправляємо у надрізи.
- Для приготування соусу змішуємо гірчицю з медом та спеціями. Втираємо його в м’ясо густим шаром і загортаємо у великий шматок фольги.
- Відправляємо все у розігріту до 190 градусів на 2 години. Через вказаний час розкриваємо верх фольги та тушкуємо ще 50 хвилин, кожні 10 хвилин поливаючи соком із дна фольги.
Готове м’ясо прикрашаємо свіжим розмарином. Подаємо зі святковим салатом.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)