"Укрзалізниця" запустила нову можливість для пошуку та придбання квитків
"Укрзалізниця" запустила нову можливість для пошуку та придбання квитків

"Укрзалізниця" запустила нову можливість для пошуку та придбання квитків

"Укрзалізниця", яка нещодавно запустила онлайн-продаж квитків до Угорщини, відкрила для всіх українців доступ в своєму застосунку до сервісу моніторингу квитків з можливістю автовикупу, повідомляє прес-служба перевізника.

Зазначається, що тепер для користувачів, авторизованих через "Дія.Підпис", доступний моніторинг двох типів:

  • моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);
  • моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

"У випадку моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично", – йдеться в повідомленні.

Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку (тож перевірте, чи вони увімкнені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме сповіщення про вже викуплені квитки.

В УЗ також зауважили, що моніторинг та автоматична купівля квитків недоступні для поїздів до/з Польщі (крім Інтерсіті+) та прямого поїзда Київ –  Відень. Проте можна отримати сповіщення про відкриття продажу квитків на ці напрямки.

"Укрзалізниця" – останні новини

5 квітня повідомлялося, в Україні невдовзі з'являться "сімейні вагони". В "Укрзалізниці" заявили, що найближчі декілька місяців компанія спільно з фондом UNICEF запустить спеціальні вагони для пасажирів, які подорожують сім'ями. Курсуватимуть вони у внутрішньому сполученні.

10 квітня стало відомо, що Україна уклала угоду зі Сполученими Штатами Америки щодо передачі "Укрзалізниці" 40 нових локомотивів. Особливість цього контракту в тому, що це комерційний кредит на умовах мирного часу.

Джерело матеріала
loader
loader