Нам нужно время: MamaRika призналась, живет ли вместе с мужем
Нам нужно время: MamaRika призналась, живет ли вместе с мужем

Нам нужно время: MamaRika призналась, живет ли вместе с мужем

Співачка MamaRika розповіла, чи живе разом зі своїм чоловіком, коміком Сергієм Середою, та як вони намагаються подолати кризу в стосунках.

Чи живуть разом MamaRika та Сергій Середа

На особистій сторінці в Instagram співачка зізналась, що, попри кризу в стосунках, вони з чоловіком живуть разом. Подружжя ухвалило рішення не роз’їжджатися заради спільного сина Давіда.

– Ми чесні з вами до кінця, і не хочемо грати на емоціях інших. Кажемо як є, ми живемо разом, в нас син. Це було б дуже егоїстично зараз взвалити все на нього, ми йому потрібні, – написала MamaRika.

За словами співачки, вони з Сергієм намагаються робити все можливе, аби подолати кризовий період. Так, подружжя постійно розмовляє, працює з психологом, а також намагається чути і розуміти одне одного.

Зараз дивляться

– Ми намагаємось робити все що в наших силах, щоб вийти з цієї кризи: постійні діалоги, робота з психологом, пробуємо чути одне одного, не звинувачувати, і розуміти. Для того, щоб відновити, або хоча б спробувати повернутися до того, що було, потрібен час, тому просто дайте нам його, – додала артистка.

Джерело матеріала
loader