Леді Гага засвітила величезну діамантову каблучку: пішли чутки про заручини
Леді Гага засвітила величезну діамантову каблучку: пішли чутки про заручини

Леді Гага засвітила величезну діамантову каблучку: пішли чутки про заручини

Співачка Леді Гага потрапила в обʼєктив папараці з великою діамантовою обручкою на безіменному пальці лівої руки, що породило чутки про її заручини з бойфрендом Майклом Поланскі – одним із засновників Facebook.

Леді Гага засвітила каблучку

Зірку помітили в Західному Голлівуді. Вона була вдягнена у довге чорне пальто, мала з собою велику плетену сумку та зібрала волосся в пучок. Доповнили образ чорні туфлі-човники, чорні сонцезахисні окуляри і, що особливо примітно, масивна діамантова каблучка, яка визирала з рукава її пальта.

Саме вона змусила шанувальників замислитися над тим, чи не заручилися Гага і Поланскі. Адже прикраса знаходилася на тому самому пальці, що свідчить про прийняту пропозицію руки та серця.

Зараз дивляться

Стосунки Леді Гагі та Майкла Поланскі

Вперше про зв’язок пари заговорили у 2020 році. Їх сфотографували, коли вони цілувалися на новорічній вечірці в Лас-Вегасі. Незабаром після цього співачка та IT-підприємець офіційно оголосили про свої стосунки в Instagram, зробивши спільний знімок на Суперкубку 2020 року в Маямі.

Коли почалася пандемія COVID-19, Гага і Поланскі опинилися на карантині разом, і це ще більше зміцнило їхній зв’язок. У квітні 2020 року джерело, близьке до співачки, повідомило, що вони “тусувалися в її будинку” і “замовляли доставлення їжі”, поки були на самоізоляції.

З того часу пара не робить шуму навколо своїх стосунків, але підтримує починання одне одного, зокрема в благодійних проєктах. Поланскі обіймає посаду виконавчого директора Інституту імунотерапії раку імені Паркера, а Гага з 2012 року виступає захисником психічного здоров’я через свій фонд Born This Way Foundation.

Джерело також розповіло, що артистка та бізнесмен “поводяться, майже як подружжя”.

– Коли вони разом, очевидно, що Гага захоплена ним до нестями. Вона завжди хихотить і торкається його. Вони дуже ніжні, і між ними відчувається неймовірна хімія, – уточнив інсайдер.

Свого часу Леді Гага заручилася з агентом з пошуку талантів Крістіаном Каріно. Пара підтвердила свої стосунки у 2017 році та оголосила про розрив у 2019 році. Ще раніше знаменитість була заручена з давнім бойфрендом Тейлором Кінні. Після п’яти років спільного життя пара розлучилася у липні 2016 року.

Джерело матеріала
loader
loader