Поважаю людей: Приходько пояснила, чому іноді спілкується російською мовою
Поважаю людей: Приходько пояснила, чому іноді спілкується російською мовою

Поважаю людей: Приходько пояснила, чому іноді спілкується російською мовою

Співачка Анастасія Приходько пояснила, чому іноді публікує контент та розмовляє російською мовою.

Чому Приходько повністю не перейшла на українську

Анастасія зазначила, що таким чином намагається підтримувати людей, які вивчають українську мову, але ще вільно не володіють нею.

– Зараз мої дітки також спілкуються двома мовами, і допомагають діткам-переселенцям, які приїхали з окупованих територій і які ніколи не розмовляли українською мовою. Мої діти їх підтримують, і потроху вони вивчають українську мову. Я це роблю, тому що поважаю людей, які переїхали, – сказала співачка.

За словами Приходько, раніше в інтерв’ю вона “навіть двох слів не могла зв’язати” українською. Але її ніхто не цькував, а навпаки – аудиторія підтримувала співачку, яка намагалася перейти на державну мову.

Зараз дивляться

– Мене підтримувала моя аудиторія, яка допомагає мені, яка робить все для того, щоб я працювала, ходить на мої концерти, купує квитки. Тому я не можу собі дозволити покинути їх і казати їм: Переходьте, чому не державною і так далі. Ці люди на це не заслуговують. Дуже багато болю зараз. Тому я за те, щоб підтримувати одне одного і допомагати одне одному навіть в таких ситуаціях, – пояснила Анастасія.

Приходько впевнена, що згодом люди, які розмовляють російською мовою, перейдуть на українську, однак зараз їх потрібно підтримувати.

Джерело матеріала
loader