Підтримав Україну: зірка Pornhub вдягнув футболку із тризубом
Підтримав Україну: зірка Pornhub вдягнув футболку із тризубом

Підтримав Україну: зірка Pornhub вдягнув футболку із тризубом

Зірка Brazzers та Pornhub Анхель Муньос Гарсія, відомий як Jordi ENP, підтримав Україну. Це сталося стараннями акторки фільмів для дорослих Джозефіни Джексон. Її справжнє імʼя – Юлія Сенюк. Вона родом з міста Золочів на Львівщині.

Джозефіна Джексон українізувала Jordi ENP

У своєму Instagram порноакторка опублікувала фото з іспанцем Анхелем Муньосом Гарсією. На знімку він вдягнений у футболку кольору хакі з українським прапором, тризубом та написом “Слава Україні! Героям слава!”.

Джозефіна Джексон та Jordi ENP

Фото: Джозефіна Джексон/Instagram

– Ви сказали, я зробила! Слава Україні! – прокоментувала світлину Джозефіна.

Зараз цей допис у профілі недоступний. В чому причина цього – невідомо. Можливо, акторка згодом розкаже подробиці зникнення публікації. Все, що залишилося – пост в сториз, де Джозефіна звітувала про виконання місії.

Зараз дивляться

Фото: Джозефіна Джексон/Instagram

Раніше вона питала думки підписників, чи потрібно гербувати Jordi ENP. Більшість у коментарях підтримала цю ідею.

Хто такий Jordi ENP

Анхель Муньос Гарсія народився в Іспанії. До кіноіндустрії для дорослих він доєднався з 18 років і швидко здобув славу. Наслідком цього став ексклюзивний контракт з компанією Brazzers, відомою своїм гарячим контентом.

Два роки поспіль Гарсія отримував нагороду від сайту Pornhub, як найпопулярніший актор. У нього є YouTube-канал, що має мільйони підписників.

Користувачі мережі схвалили українізацію актора та запропонували налити йому борща.

Раніше Джозефіна Джексон загербувала легендарного Джона Сінса, якого більшість поціновувачів фільмів для дорослих знає як Лисого з Brazzers.

Фото: Джозефіна Джексон

Джерело матеріала
loader
loader