/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F8214de436479ca3de97e58dfa729a9d1.jpg)
Цю паску з'їдять першою: приготуйте її з сиром та без борошна
Сподобається дітям та дорослим
Багато господинь уже починають готуватися до Великодня, який цьогоріч святкуватимуть на початку травня. Дехто уже складає меню, зберігаючи у закладинки рецепти салатів, вдалої глазурі для пасок або запеченого м'яса.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом сирної паски, яку близькі з'їдять першою. Готувати її не важко, а результат справді вражає. Рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати сирну паску
Інгредієнти:
- сир – 1 кг (сухий);
- яйця – 6 шт.;
- цукор – 200-220 г;
- вершкове масло (розтоплене) – 100 г;
- крохмаль – 3 ст. л.;
- сіль – щіпка;
- ванілін – за смаком;
- родзинки, цукати – 150 г;
- глазур і декор для паски — за смаком;
Спосіб приготування:
- В сир додати розтоплене вершкове масло і заглибним блендером перебити до отримання однорідної маси.
- В іншій мисці збити жовтки з цукром.
- Додати їх до сирної маси та акуратно перемішати.
- Додати ванілін, крохмаль, перемішати
- Збити яєчні білки з дрібкою солі до отримання пишної, світлої маси.
- У два-три прийоми ввести їх в сирне тісто, обережно перемішуючи лопаткою.
- Додати родзинки з цукатами, перемішати.
- Викласти тісто у застелену пергаментом форму для випічки.
- Помістити її в деко з бортиками та налити до половини деко гарячої води.
- Випікати пасочку у попередньо розігрітій до 170-180 градусів духовці близько години.
- Духовку вимкнути і залишити в ній паску до охолодження, злегка відкривши дверцята духовки.
- Охололу паску дістати з духовки, покрити глазур’ю та прикрасити.
Раніше ми публікували дивовижний рецепт паски без дріжджів. Попри це, паска все одно залишається м’якою і дуже смачною.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3ed2b35bf0056fbed6d3a9944cc1f126.jpg)
Ці 5 слів притягують борги та злидні: не варто їх говорити
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fb26be03cd5850f985718aaf8c2f326cd.png)
Зірки теж тануть: який смак морозива підходить твоєму знаку Зодіаку влітку-2025
Знай
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F23e62b33311aee6f1e779651cc5ab669.jpg)
Романтичний серпень: кому зі знаків Зодіаку пощастить у коханні в серпні 2025 року
Фокус
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F8ec2c3be748214c77240d82006c19ccf.jpg)
Світ змінює алкогольні звички: які країни "зав’язали", а які - вживають літрами
TSN
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F164828d102291a5addfab29fed7ae4ca.jpg)
Краще, ніж озеро Комо: де в Італії є розкішне озеро з палацами і садами
24tv
Від замків Баварії до піратських бухт: нові перлини ЮНЕСКО, які варто побачити
ГЛАВКОМ NET
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fb13ba3f725f49c680a34f94a7d860b11.jpg)
В авіакомпанії розповіли, валізи якого кольору краще не купляти
Gazeta UA