Apple закликає користувачів iPhone якнайшвидше оновити свої девайси
Apple закликає користувачів iPhone якнайшвидше оновити свої девайси

Apple закликає користувачів iPhone якнайшвидше оновити свої девайси

Настав час оновити свій iPhone. Apple випустила апдейти iOS 17.4.1 і iOS 16.7.7 для актуальних і застарілих смартфонів: судячи з усього, поправили щось критично важливе, оскільки патч позначається як "терміновий".

Раніше користувачі повідомляли, що після оновлення до iOS 17.4 у них почали швидше розряджатися телефони. А ще "поламався" стільниковий зв'язок. Тому на сьогоднішній апдейт чекав багато хто, повідомляє MacRumors.

Серед іншого, у цій версії ПЗ з'явилася оновлена функція "Захист викраденого пристрою", яка пропонує "можливість використовувати посилені заходи безпеки у всіх геопозиціях".

Розмір випущеного оновлення становить 400 МБ. Встановити iOS 17.4.1 і iOS 16.7.7 можна вже зараз. Перевірити наявність оновлення можна шляхом: "Параметри" → "Загальні" → "Оновлення ПЗ". Патч актуальний і для планшетів.

А разом із новими iPhone у вересні вийде iOS 18. Джерела кажуть, що це буде найбільше оновлення в історії Apple: більша частина змін буде присвячена штучному інтелекту, а Siri стане набагато розумнішою.

Очікується, що iOS 18 отримають усі сучасні смартфони бренду з новим дизайном – виняток становитимуть лише бюджетники iPhone SE. У мережі публікували список майбутніх володарів iOS 18.

Джерело матеріала
loader