![Цікавий лайфхак до Великодня: кілька сірників — і яйця не потріскаються](https://thumbor.my.ua/OXQQO2v50XuO0lRyz_rh89-n8LY=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F1a45aa2a246ea450b2b1066113c3e83d.jpg)
Цікавий лайфхак до Великодня: кілька сірників — і яйця не потріскаються
Цікавий лайфхак до Великодня
Скоро Великдень, а це означає, що треба запасатися трюками, які можуть полегшити життя під час підготовки до свята. Ми розповідали, як обрати якісні сухофрукти для випічки.
Тепер ділимось секретом ідеальних варених яєць. Є простий лайфхак з сірниками, що не дасть шкаралупі потріскатись. Розповідаємо про це разом із ProstoWay.
Навіщо класти сірники у воду для варіння яєць?
Сірники допомагають запобігти тріщинам у шкаралупі. Це робить яйця більш красивими і апетитними, а також полегшує їх очищення. Також використання сірників робить яєчний білок більш ніжним і м'яким.
Як використовувати сірники при варінні яєць
- Підготуйте сірники. Вам знадобиться 5-10 сірників на кожне яйце. Обріжте сірчані головки.
- Залийте яйця водою. Вода повинна повністю покривати яйця.
- Додайте сірники в каструлю. Варіть яйця до бажаної консистенції.
- Охолодіть яйця в холодній воді, щоб шкаралупа легше відділялась. Спробуйте цей простий лайфхак, і ви будете приємно здивовані результатом.
Замість сірників можна також використовувати зубочистки. Також ми розповідали, як покращити смак голубців.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)