Окупанти завдали удару по Одесі, є постраждалі: на місці працюють всі служби
Окупанти завдали удару по Одесі, є постраждалі: на місці працюють всі служби

Окупанти завдали удару по Одесі, є постраждалі: на місці працюють всі служби

Вдень 15 березня російські загарбники атакували Одещину. Під час повітряної тривоги в облцентрі пролунали вибухи.

Внаслідок атаки повідомляється про приліт, є руйнування та постраждалі. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Внаслідок російської ракетної атаки по Одесі є постраждалі. На місці працюють всі відповідні служби. Дані уточнюються", – зазначив він.

Про перші вибухи в Одесі пабліки почали повідомляти близько 11 години. Приблизно за 20 хвилин з'явилися повідомлення про повторні вибухи.

Загарбники, за даними моніторингових каналів, спрямували на облцентр щонайменше дві балістичні ракети. Пуски, як зазначалося, здійснювалися з тимчасово окупованого Криму.

За непідтвердженими поки даними, ворог поцілив по багатоповерхівці.

Також фіксувалася ракетна загроза для Ізмаїлського району Одеської області.

Нагадаємо, у ніч на 2 березня 2024 року року в результаті чергової атаки Російської Федерації з використанням дронів-камікадзе на Одесу було повністю зруйновано 18 квартир та пошкоджено 36 квартир у багатоповерхівці на проспекті Добровольського, 134. Внаслідок удару загинуло 12 осіб, серед яких – п’ятеро дітей. 20 людей постраждали. Пошуково-рятувальна операція була завершена 3 березня. Врятовано п’ять осіб.

6 березня, коли у місті прощалися з мамою та немовлятком, вбитими окупантами, президент України Володимир Зеленський з прем'єром Греції в Одесі вшанували пам'ять загиблих внаслідок влучання російського "Шахеда" в житловий будинок. У цей момент загарбники атакували місто знову.

Прем'єр Греції після удару РФ по Одесі озвучив "послання" Кремлю. За його словами, залякати партнерів України подібним терором Москві не вдасться: вони продовжать підтримувати український народ.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader