Навіть не спітнів: Джошуа нокаутував Нганну у другому раунді
Навіть не спітнів: Джошуа нокаутував Нганну у другому раунді

Навіть не спітнів: Джошуа нокаутував Нганну у другому раунді

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа здобув блискучу перемогу над колишнім володарем поясу UFC Франсісом Нганну. Свого суперника британець нокаутував вже у другому раунді.

Відтак, поєдинок, який був головною вишенькою на торті під час великого боксерського шоу у Ріяді, тривав менше двох повних раундів.

Бій Джошуа – Нганну завершився достроково

У першій трихвилинці Нганну побував у нокдауні. На початку другого раунду Джошуа знову відправив камерунця у нокдаун, попри це Франсіс спробував продовжити поєдинок.

Зараз дивляться

Після третього нокдауну через кілька секунд рефері зупинив поєдинок, зафіксувавши перемогу британця.

Для Нганну це перша дострокова поразка у професійному боксі, тоді як 34-річний Джошуа здобув свою третю поспіль та 25-ту перемогу в кар’єрі достроково.

— Я був на шляху до титулу, і мені довелося переключитися на цей бій. Коли я побачив його навички проти Ф’юрі, то подумав: Так, цей хлопець вміє битися. Він чудовий боєць, його історія – надихає, але в боксі є один переможець, – сказав після перемоги Джошуа.

Перед боєм Джошуа – Нганну повідомлялося, що його переможець може стати претендентом на зустріч із майбутнім абсолютним чемпіоном, що має визначитися у бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі.

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader