Джошуа – Нганну: всі подробиці бою в суперважкій вазі
Джошуа – Нганну: всі подробиці бою в суперважкій вазі

Джошуа – Нганну: всі подробиці бою в суперважкій вазі

Британський боксер Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) у п'ятницю, 8 березня, проведе четвертий за останні 11 місяців бій. Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі вийде на ринг проти камерунця Френсіса Нганну (0-1, 0 КО), який у дебютному поєдинку відправив у нокудан Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Вечір боксу приймає стадіон Kingdom Arena в аравійському Ер-Ріяді. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію бою Джошуа – Нганну. Орієнтовний початок – о 00:30 суботи, 9 березня, за київським часом.

Джошуа – Нганну: всі подробиці бою в суперважкій вазі

ПРОМО БОЮ ДЖОШУА – НГАННУ

ДЕ ДИВИТИСЯ БІЙ ДЖОШУА – НГАННУ

В Україні поєдинок можна буде побачити завдяки платформі DAZN. Вартість показу становитиме 370 грн за місячною передплатою. Також ефір з Ер-Ріяду організовують британські телеканали TNT Sports та Sky Sports.

Джошуа – Нганну: всі подробиці бою в суперважкій вазі
Джошуа – Нганну: всі подробиці бою в суперважкій вазі

ПРОГНОЗ НА БІЙ ДЖОШУА – НГАННУ

Фаворитом протистояння вважається британець. Ставки на перемогу Джошуа приймаються з коефіцієнтом 1,33.

Нічия оцінюється котируванням 21,00. А показники на успіх Нганну досягають рівня 3,40.

Джошуа – Нганну: всі подробиці бою в суперважкій вазі

ГОНОРАРИ ЗА БІЙ ДЖОШУА – НГАННУ

Суперники отримають одні із найбільших гонорарів у кар'єрі. Нганну заробить рекордні для себе 20 мільйонів доларів.

Джошуа отримає 48 мільйонів в американській валюті. При цьому до цих цифр не включено відсоток від реалізації реклами та телетрансляцій.

СЛОВА ПЕРЕД БОЄМ

Ентоні Джошуа, колишній чемпіон світу в суперважкій вазі:

– Я зробив вибір на користь Нганну, бо хочу знову боротися за титул чемпіона світу. Я хочу вести свою кар'єру до чемпіонства. А цей бій веде мене до чемпіонства. Я маю перемогти Нганну, і коли я це зроблю, я вийду на бій за звання чемпіона світу. У цьому плані бокс нагадує сходи: ти перемагаєш – і підіймаєшся, а програєш – спускаєшся. Я ніколи не відмовляюся від виклику і з нетерпінням чекаю на нього. На даний момент це найбільший виклик у моєму житті.

Френсіс Нганну, колишній чемпіон UFC:

– У мене є сумніви, що Джошуа зумів би підвестися з нокдауну. Тайсон показав, що він дуже стійкий. Я бачив, як він повернувся після нокдауна в першому бою з Уайлдером, коли в це вже ніхто не вірив. Так що я думаю, що він, ймовірно, один із найстійкіших у цьому спорті. Це не неповага до Джошуа, але я не вірю, що він зумів би витримати те, що вдалося витримати Тайсон. Якщо я донесу удар – станеться нокаут!

ЗВАЖУВАННЯ ПЕРЕД БОЄМ ДЖОШУА – НГАННУ

Нганну показав на терезах 123,6 кг. У Джошуа на дев'ять менше – 114,5. Також суперники провели фінальну дуель поглядів перед виходом на ринг.

Перед поєдинком Едді Хірн поінформував про те, що, за задумом організаторів вечорів боксу в Саудівській Аравії, переможець бою Джошуа – Нганну поб'ється з найсильнішим у поєдинку Олександр Усик (21-0, 14 КО) – Тайсон Ф'юрі.

Як повідомляв OBOZ.UA, російського боксера першої середньої ваги Магомеда Курбанова (25-0, 13 КО) не допустили до поєдинку проти Ізраїла Мадрімова (9-0-1, 6 КО) в андеркарті бою Джошуа – Нганну.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader