Внаслідок обстрілу Нікополя загинула 61-річна жінка
Внаслідок обстрілу Нікополя загинула 61-річна жінка

Внаслідок обстрілу Нікополя загинула 61-річна жінка

Російські військові в середу, 28 лютого, вдарили з артилерії по Нікополю Дніпропетровської області. Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лисак.

- Після обіду у Нікополі сталася трагедія: жінка у віці 61 року загинула від обстрілу, організованого російськими силами з артилерії. Подробиці наслідків атаки уточнюються, – розповів чиновник.

Наразі інших подробиць артобстрілу Нікополя немає.

  • 27 лютого російські військові атакували село Велетенське на Херсонщині, внаслідок обстрілу загинула жінка похилого віку.
  • 20 лютого російський дрон атакував житловий будинок у Новослобідській громаді Конотопського району Сумської області, вбивши п'ятьох членів однієї родини під час їхнього сну. Загинули мати, два її сини, бабуся та гостя з іншого міста.
  • 8 лютого у місті Нікополь, Дніпропетровської області України було вбито заступника мера Віталія Журавльова. Невідомі відкрили вогонь його автомобілем поряд з його будинком. Невдовзі підозрюваного у вбивстві затримали. Він стріляв і кинув гранату в автомобіль, де був Журавльов, викликавши пожежу та його смерть. Підозрюваному 33 роки.
Джерело матеріала
loader
loader