Промоутер Усика зізнався, що робитиме українець, якщо Ф'юрі знову зірве бій
Промоутер Усика зізнався, що робитиме українець, якщо Ф'юрі знову зірве бій

Промоутер Усика зізнався, що робитиме українець, якщо Ф'юрі знову зірве бій

Володар поясів WBO, WBA, IBF і IBO Олександр Усик проведе свій наступний бій 18 травня 2024 року за будь-яких обставин, навіть якщо Тайсон Ф'юрі не вийде на ринг. 

Про це розповів промоутер українського боксера Олександр Красюк. Функціонер зазначив, що якщо "Циганський король" знову зірве поєдинок з яких-небудь причин, то Усику підберуть іншого суперника. 

"Для Усика на 18 травня діятиме інше правило. Він повинен буде відбоксувати в цей день при будь-яких умовах. Якщо Ф'юрі знову зійде з дистанції, значить повинен бути готовий інший суперник, який буде в андеркарді цього поєдинку. Він буде готуватися до свого суперника на бій, як це нормально робиться у великих шоу. Якщо основний боєць сходить з дистанції, його змінює інший, якщо і він не може виступати - значить буде третій, який стане учасником основної події.

Реально, таке у великих поєдинках трапляється. Коли Усик боксував з Гасієвим і у нас було багато розбіжностей з організаторами, то в роздягальні там був якийсь крузер з Угорщини, який був готовий замінити Олександра, якщо він відмовиться від бою. Коли-небудь я буду писати мемуари і розповім про це", - розповів Олександр Красюк в інтерв'ю Sportarena.

Нагадаємо, бій Усик - Ф'юрі повинен був відбутися 17 лютого цього року, проте британець отримав травму під час спарингу у тренувальному таборі і поєдинок був перенесений. Нова дата поєдинку між Усиком і Ф'юрі - 18 травня 2024 року.

Додамо, що переможець бою Усик - Ф'юрі стане першим в 21-му столітті абсолютним чемпіоном в королівському дивізіоні і отримає від організаторів унікальний пояс, який буде прикрашений золотом і сріблом, а буквами буде нанесено напис "World Heawyweight Undisputed Champion". 

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader