Японці теж люблять відбивні: страва виходить пікантною та смачною
Японці теж люблять відбивні: страва виходить пікантною та смачною

Японці теж люблять відбивні: страва виходить пікантною та смачною

Страва, гідна святкового столу

Якщо ви любитель свинячих відбивних, напевно, вам сподобається і цей рецепт. Сьогодні ми розповімо, як готують відбивні у Японії.

Називаються вони тонкацу. Готується вона зі свинини, панірується в сухарях і обсмажується у фритюрі до золотистого кольору. Хрумке зовні та м’яке всередині м’ясо не залишить байдужим нікого. Здивуйте близьких та друзів незвичайної відбивної за рецептом Smachnonews.

Як приготувати тонкацу — відбивні японською

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 яйця;
  • сіль, перець до свого смаку;
  • 1 батон;
  • 1 кілограм свинини;
  • борошно;
  • соняшникова олія;
  • 4 ст. л.і кетчупу;
  • 1 ст. л.а майонезу;
  • 2 ст. л.і соєвого соусу;
  • 0,5 столової ложки цукру.

Спосіб приготування:

  1. У мисці збиваємо яйця, солимо і перчимо їх до смаку.
  2. Кубиками нарізаємо м’яку частину батона, за допомогою блендера подрібнюємо до крихти.
  3. Свинину миємо, нарізаємо порційними шматками та ретельно нарізаємо. Солимо, перчимо з обох боків і посипаємо борошном. Занурюємо кожен шматочок м’яса спочатку в яйця, а потім у хлібні крихти.
  4. Розігріваємо сковороду з великою кількістю олії та обсмажуємо відбивні по 6 – 7 хвилин з кожного боку.
  5. Для приготування соусу змішуємо кетчуп, майонез, соєвий соус та цукор.

Готовий тонкацу подаємо з соусом, нарізаною пекінською капустою, розсипчастим рисом або місо-супом.

Теги за темою
Японія
Джерело матеріала
loader