Оцінять навіть затяті м’ясоїди
Якщо ви любите курку і готували її за різними рецептами, то сьогодні ми вас здивуємо. Сьогодні ми приготуємо шашлик, але не простий, а за грецьким рецептом.
Страва називається сувлаками і є популярною в Греції закускою. У нього досить давня історія, адже вперше згадувалося сувлаки ще за античності. І це не дивно: шашлик готується просто, а виходить дуже ніжним та соковитим. Це чудовий варіант для сімейного обіду або вечері, а також для дружніх посиденьок. Незвичайним рецептом ділиться Smachnonews.
Як приготувати сувлаки — шашлик по-грецьки
Інгредієнти на 4 порції:
- 2 курячі грудки;
- 60 мл оливкової олії;
- 35 мл лимонного соку;
- 3 зубчики часнику;
- сіль, перець, орегано на свій смак.
Спосіб приготування:
- У мисці змішуємо оливкову олію, лимонний сік. Додаємо 1 чайну ложку орегано та пропущений через прес часник, все ретельно перемішуємо.
- Курячі грудки миємо та нарізаємо кубиками однакового розміру приблизно 1 сантиметр. Підготовлене м’ясо відправляємо у маринад на 30 хвилин.
- Тим часом змочуємо палички для шашлику у воді та нанизуємо м’ясо на шампури.
- Обсмажуємо сувлаки на розігрітій сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.
Подаємо шашлик з домашнім хлібом та улюбленим соусом. Смачного!