Водолази врятували лебедя з крижаної пастки
Водолази врятували лебедя з крижаної пастки

Водолази врятували лебедя з крижаної пастки

У Дніпрі на Сонячній Набережній лебідь застряг на крижаній водоймі, рятувальникам довелося повзком діставати птахів. Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

- Перехожі звернули увагу на птаха, який примерз до поверхні. У відповідь на виклик водолази-рятувальники прибули на спеціальному катері, -йдеться у повідомленні.

Споряджені водолазним обладнанням, вони підійшли до місця події і надали допомогу замерзлому лебедеві. Рятувальники акуратно звільнили птаха з льоду, надавши йому можливість знову вільно рухатися. Завдяки оперативним діям команди рятувальників, лебідь був успішно врятований та звільнений від крижаних кайданів.

  • У Білій Церкві поліцейські врятували лебедя, який замерз у льоду і перебував у водній пастці протягом трьох днів.
    В Одесі врятували лебедя , який постраждав від сильного шторму. Птах був поранений і не в змозі підвестися. Лебедя обережно перенесли у службовий автомобіль та відвезли до зоопарку, де вже чекали орнітологи.
  • період вторгнення Одеський зоопарк врятував 1700 тварин, включаючи 1400 домашніх та 300 хижих. За минулий рік прийнято 1000 птахів та 100 тварин. Мешканці регулярно доставляють поранених та виснажених птахів, а зоопарк допомагає постраждалим домашнім та диким тваринам.

Джерело матеріала
loader
loader