У Києві завівся злодій-"кавоман": молодий хлопець вривається до кав'ярень
У Києві завівся злодій-"кавоман": молодий хлопець вривається до кав'ярень

У Києві завівся злодій-"кавоман": молодий хлопець вривається до кав'ярень

Зловмисника наразі так і не затримали

У Києві орудує зловмисник, який здійснює зухвалі нальоти на невеликі кав’ярні на Лівому березі столиці. Злочинець не приховує свого обличчя та діє досить нахабно.

Молодого хлопця зняли камери відеоспостереження, проте вийти на його слід, на даний момент так і не вдалося. Про це повідомляється у Телеграм-каналі "Лівий берег Київ".

Цікаво, що обидві кав’ярні, які обікрав зловмисник, належать одній мережі — Decaf Сoffee.

Так, перша крадіжка сталася у Дарницькому районі столиці у вівторок, 2 січня. Тут у кав’ярню, розташовану по вулиці Тростянецькій, 6 увірвався молодий хлопець. Він без проблем збив замок на вхідних дверях і проникнув усередину приміщення. Зловмисник схопив кавоварку і залишив заклад.

Злочинець не приховує обличчя і діє досить зухвало. На ньому можна розглянути темну бейсболку та світлу кофту з капюшоном.

Decaf Сoffee по вулиці Тростянецька, 6

Другий аналогічний випадок стався вже у четвер, 4 січня, у Дніпровському районі столиці. Так, до кав’ярні, розташованої на проспекті Соборності, 5 увірвався зловмисник, який також викрав обладнання та втік.

У цьому випадку злочинець також збив замок на дверях і легко проник у приміщення. Він не приховував свого обличчя і навіть не попрацював змінити одяг — на ньому також можна помітити темну бейсболку та світлу кофту з капюшоном.

Залишається лише сподіватися на те, що зловмисника знайдуть і притягнуть до відповідальності.

Decaf Coffee Bar на проспекті Соборності, 5

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві затримали професійних домушників з арсеналом відмичок та магнітними ключами (фото). Зазначається, що злодії кожного разу вели тривалий нагляд за квартирами потерпілих і ретельно готувалися до скоєння злочинів. Серійними домушниками виявились 42-річний киянин та 28-річний мешканець Київської області.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader