/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F5959971c21516f5d6ec1b3d575b2d372.jpg)
Скажіть крабовому "прощавай": замість нього ви готуватимете цей рулет
Він точно стане "родзинкою" новорічного меню
Навряд чи хтось уявляє новорічний стіл без класичного салату з крабовими паличками. Однак, якщо хочеться урізноманітнити меню, можна приготувати з цього продукту незвичайну закуску.
Такий рулет із крабовими паличками за рецептом Shuba точно стане хітом святкового столу. Він виходить чудовим на смак, виглядає ефектно і його дуже зручно подавати.
Як приготувати рулет із крабовими паличками до новорічного столу
Інгредієнти на 8 порцій:
- крабові палички — 200 г;
- плавлений сир — 2 шт.;
- яйце куряче, велике — 4 шт.;
- часник, зубчики – 1 шт.;
- майонез 67% — 200 г;
- тонкий лаваш — 3 шт.
Спосіб приготування:
- Крабові палички розморожуємо, очищаємо та нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо до них третину від загальної кількості майонезу та ретельно перемішуємо.
- Плавлені сирки натираємо на великій тертці та змішуємо з половиною майонезу, що залишився.
- Яйця варимо круто, даємо їм охолонути, чистимо, натираємо на дрібній тертці. Очищений часник пропускаємо через прес і змішуємо з яйцями та майонезом.
- Кожен лист лаваша змащуємо в будь-якому порядку підготовленими намазками, закручуємо в рулет і відправляємо його в холодильник на годину, щоб просочився.
Раніше ми розповідали, як вибрати якісні палички. Вас не проведе жоден продавець.

