Ви приготуєте блюдо, навіть якщо гості вже на порозі
Під час новорічних свят на гостей слід очікувати навіть без особливого запрошення. Тому швидкі та смачні закуски мають бути під рукою.
Саме в цьому і особливість закуски за рецептом "ТСН" — вона не вимагає часу на просочення, страву можна одразу подавати на стіл. Кульки з м’яса, яєць та сиру в горіхах – це чудовий варіант ніжної та ситної закуски до приходу гостей. Вам завжди буде, чим пригостити гостей.
Як приготувати святкову закуску з курки, сиру та горіхів
Інгредієнти:
- куряче філе — 300 г;
- яйця — 2 шт.;
- сир твердий — 120 г;
- сметана — 3 ст. л.;
- часник — 2 зубчики;
- горіхи — 100 г;
- перець чорний мелений, сіль, свіжа зелень — на смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо та відварюємо у підсоленій воді 20 хвилин. Даємо м’ясу охолонути та дрібно нарізаємо.
- Яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин, чистимо і натираємо на дрібній тертці. На такій же дрібній тертці натираємо і твердий сир.
- Для приготування соусу змішуємо сметану з пропущеним через прес часником, додаємо сіль та перець, все ретельно перемішуємо.
- Змішуємо філе, яйця, сир та соус, все добре перемішуємо.
- В окрему тарілку викладаємо подрібнені у дрібну крихту горіхи.
- З м’ясної маси формуємо кульки невеликого розміру та обвалюємо їх з усіх боків у горіховій крихті, прикрашаємо зеленню подаємо до столу.
Рекомендуємо приготувати до новорічного столу салат з куркою та пекінською капустою за рецептом "Телеграфа". Ця легка і смачна страва вам дуже сподобається.