Смачно — пальчики оближете
Для залучення Дракона на новорічному столі обов’язково мають бути десерти. Тому ми сьогодні поділимося рецептом смачного, веселого та розсипчастого печива.
Така смакота за рецептом "Важно знать" припаде до смаку і дітям, і дорослим, а також стане додатковою окрасою новорічного столу. Виявіть фантазію, озброїться достатньою кількістю форм — і в результаті ви отримаєте на різдвяному столі їстівну красу. Це саме те, що потрібне для веселого свята!
Як приготувати пісочне печиво
Інгредієнти:
- 450 г борошна;
- 200 г вершкового масла;
- 150 г цукру;
- 2 курячі яйця;
- 0,5 ч. л. солі;
- 0,5 ч. л. розпушувача;
- 2 краплі ванільного екстракту;
- різнокольорові глазурі для прикраси.
Спосіб приготування:
- Масло з цукром збийте міксером на низькій швидкості до однорідної маси. Збільште швидкість і збивайте, поки маса не придбає консистенцію крему. Після цього додайте яйця, ванільний екстракт, борошно, сіль і розпушувач і перемішуйте до однорідності тіста.
- Розділіть тісто на 4 частини, кожен шматок акуратно загорніть у харчову плівку та покладіть на годину в холодильник.
- Через вказаний час дістаньте тісто і розкотіть його на присипаній борошном робочій поверхні в пласт напівсантиметрової товщини. Злегка посипаними борошном формами виріжте з нього заготівлі під печиво.
- Розкладіть заготовки на не змащеній деко на відстані 2 см один від одного і посипте кондитерською присипкою. Запікайте печиво 10-12 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці, потім дайте охолонути на решітці.
Пісочне печиво можна подавати з какао за рецептом "Телеграфа". Смачного.