Ефективне використання мотоблока для обробки городу
Ефективне використання мотоблока для обробки городу

Ефективне використання мотоблока для обробки городу

Плануєте купити мотоблок для присадибної ділянки? На маркетплейс AGRO.RIA з продажу нової та б/у агро техніки в Україні ви можете підібрати й придбати мотоблок, відфільтрувавши техніку за такими параметрами, як ціна, виробник, модель, об’єм і потужність двигуна, область і місцезнаходження власника. 

Важливість використання мотоблоків для обробки городу чи дачної ділянки сьогодні складно переоцінити. Це універсальні надійні сільськогосподарські машини, які дозволяють виконувати різні види робіт з обробки городу. Мотоблоки можуть використовуватися для оранки, культивації, підгортання, боронування, покосу газонів та інших завдань. 

Міні техніка має низку переваг перед традиційними інструментами, такими як лопата, граблі або мотика:

Мотоблок – це незамінний помічник для будь-якого городника, який хоче отримувати добрий урожай без зайвих витрат та зусиль.

Технічні характеристики мотоблоків

До основних тактико-технічних характеристик мотоблоку слід віднести наступні параметри:

Існує безліч виробників мотоблоків, які пропонують різні моделі за характеристиками, ціною та якістю. 

Ефективне використання мотоблока для обробки городу - фото 1

Один із лідерів ринку мотоблоків в Україні – це компанія «КАДВІ», яка виробляє мотоблоки під брендами «Авангард», «ОКА» та «УГРА». Ці мотоблоки відрізняються високою надійністю, потужністю, функціональністю та доступною ціною. Вони підходять для роботи з різними насадками, такими як плуг, культиватор, косарка, снігоприбиральник та інші.

Серед зарубіжних виробників мотоблоків можна виділити бренди Konner&Sohnen, Iron Angel, Patriot, Hyundai, Daewoo, Garden , Weima, Форте, Caiman, Yanmar, Champion. Вони представляють на ринку України різноманітні моделі мотоблоків легкого, середнього та важкого класу, які відрізняються своєю продуктивністю, маневреністю, безпекою та комфортом роботи. Мотоблоки цих брендів мають високу репутацію серед городників і дачників, і можуть комплектуватись надійними звареними рамами, електричними стартерами, збільшеними колесами із глибоким протектором тощо. 

Використання мотоблока для садівництва

Мотоблоки використовуються для наступних робіт у садівництві:

Мотоблоки мають низку переваг перед іншими засобами механізації. Вони більш маневрені, ніж трактори, і можуть використовуватись на невеликих ділянках. Також ці засоби економічнішіі та вимагають менше витрат на обслуговування.

Під час вибору мотоблоку для садівництва необхідно враховувати такі фактори:

Ключові висновки щодо використання мотоблока для обробки городу

Важкі мотоблоки раціонально використовуватиме присадибних ділянках, полях площею до двох гектарів. Мотоблоки важкого класу можуть орати будь-який вид грунту, боронувати, косити траву, поливати культури, обприскувати сади хімікатами, перевозити врожай до 1,5 тонни тощо. При комплектації засобу щітками та сніговим відвалом можна прибирати сніг і сміття на під'їздах до будинку і на території садиби.

Джерело матеріала
loader
loader