“Вечірній Квартал” остаточно знайшов заміну Олені Кравець
“Вечірній Квартал” остаточно знайшов заміну Олені Кравець

“Вечірній Квартал” остаточно знайшов заміну Олені Кравець

“Вечірній Квартал” відправляється у перше сольне турне під час війни

“Вечірній Квартал” повертається з новою програмою та в оновленому складі! Вперше від початку повномасштабної війни популярний гумористичний проєкт країни виступить у звичному для прихильників форматі – коли на сцені 8 акторів-чоловіків та одна жінка. 

Джерело: прес-служба “Квартал 95”

Докладніше:

Донедавна гумористи виступали “Єдиним Кварталом” – разом з дівчатами з “Жіночого Кварталу”. Але тепер вирішено повернутися до старого формату. Окрім того, “Вечірній Квартал” визначився з тим, хто замінить Олену Кравець у їхньому шоу і стане їхньою єдиною жінкою. Це актриса Ірина Гатун, котра до цього працювала у “Жіночому Кварталі”, а також з 2012 року грала у театрі “Чорний Квадрат”.

Вже найближчого понедылка у “квартальцыв” розпочинаэться тур Украъною. Глядачі благодійних концертів мають унікальну можливість першими побачити нову програму колективу – нові гумористичні номери на актуальні теми, нові жарти та пародії. 

18.12 - Вінниця, 20.12 - Полтава, 21.12 - Кропивницький, 22.12 - Кривий Ріг, 23.12 - Дніпро, 24.12 - Умань, 26.12 - Хмельницький та 27.12 - Буковель.

Цитата:

Вечірній Квартал” – це легендарне шоу. Я – давня прихильниця цього проєкту. І ніколи навіть мріяти не могла, що сама стану його учасницею. Тому, звичайно, коли мені сказали, що мене запрошують у “Вечірній Квартал”, мене накрили емоції, піднявся тиск, почалась тахікардія (сміється)...  Насправді я дуже щаслива. Я зовсім не переживаю з того приводу, що буду єдиною жінкою у чоловічому колективі. Є така фраза, що актори не мають статі”, – ділиться емоціями Іра Гатун

Читайте також:

Джерело матеріала
loader